Inspiratietour Barcelona

Inspiratietour Barcelona

Gezien de verspreiding van Coronavirus COVID-19, wordt Retail & Brand Experience World Congress verplaatst naar een latere datum.

Nieuwe data: 17-18-19 november 2020

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Barcelona is één van ’s werelds oudste commerciële centra. Vandaag is de stad pionier in een nieuwe klantenbenadering, gebaseerd op de winkelbeleving van de klant. Ontdek samen met ons deze unieke retailbestemming. Duik mee in de straten van Barcelona voor een authentieke retail safari tour en een bezoek aan het Retail & Brand Experience World Congress. U gaat beslist naar huis met tonnen inspiratie en trends die u kunt toepassen op uw zaak.

Binnen het project KISS WEST organiseert OC West een trend-en inspiratietour in Barcelona, inclusief een bezoek aan de beurs Retail & Brand Experience World Congress, een jaarlijkse vakbeurs gekoppeld aan een congres (RBEWC, 12 t.e.m. 14/05/2020). De focus ligt op innovatie in retail. Bezoekers vinden er oplossingen, inspiratie en partners in het kader van de ‘future of retail’.

Deze inspiratietour bestaat uit een 2-daags Engelstalig programma (tussen 12 en 14 mei 2020) waarbij naast een vrij bezoek aan Retail & Brand Experience World Congress ook een Retail Safari Tour op het programma staat.
Deelname omvat:

Verblijf en transport dienen door de deelnemer zelf geboekt en betaald te worden.
Ondernemerscentra West-Vlaanderen biedt u enkele suggesties voor overnachtingen en vluchten.

Voorwaarden:

  • Plaatsen zijn voorbehouden voor handelaars met een fysieke winkel binnen de deelnemende KISS West-gemeenten.
  • Wij kunnen slechts 1 persoon per zaak meenemen op deze trip. Een eventuele 2e persoon is betalend.
  • Plaatsen zijn beperkt. First come is first served.
  • Bij elke ongemelde afwezigheid na inschrijving wordt een no-show fee van € 550 (excl. btw) aangerekend.

Timing: Aankomst op 12 mei (diner), vertrek op 14 mei (avond)